Contact

Blijf op de hoogte van de
Restaurant Simulatietool

Simuleer jouw ruimte

Tijdens de simulatie van jouw ruimte worden er door onze computer een enorm aantal berekeningen uitgevoerd. De bewegingen van gasten, de bewegingen van het personeel, de ruimte tussen hen, wel/geen menukaart, de ventilatie… Elke factor leidt tot een vermenigvuldiging van het aantal berekeningen om de risico op verspreiding in te schatten.

Om ervoor te zorgen dat jouw simulatie soepel verloopt houden we in deze fase van het onderzoek exclusieve demo-sessies via Zoom.

In deze korte sessies van ongeveer 1,5 uur krijg jij tijdelijk toegang tot de simulatietool. Je krijgt een uitleg van de achtergrond van het onderzoek, de werking van de simulatietool en kunt er direct zelf mee aan de slag.

LET OP! We hebben reeds voldoende aanmeldingen om verschillende demo’s sessies te organiseren. Het is dus NIET meer mogelijk om je aan te melden voor de demosessies. Wel houden we jou graag op de hoogte wanneer de tool live gaat en breder toegankelijk wordt.

   Voornaam*

   Achternaam*

   Telefoonnummer (niet verplicht, wel handig)

   Email*

   Organisatie

   Functie

   Welk restaurant wil jij simuleren met de tool?*
   Let op: De simulatietool is nog niet geschikt voor zaken als cafe's, snackbars en ijssalons.

   Wat is jouw reden om mee te doen aan dit onderzoek? Of andere opmerkingen (niet verplicht)

  Let op: Aan de resultaten uit de simulaties kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks dat deze simulaties gestoeld zijn op de laatste wetenschappelijke bevindingen, zijn de resultaten alleen onderling vergelijkbaar. De resultaten kunnen niet gebruikt worden om aan te tonen dat een restaurant veilig open kan.

  De simulaties zijn bedoeld om beter inzicht te krijgen in de verspreiding van corona in binnenruimten en het effect van zelf te nemen maatregelen. Beter inzicht in individuele situaties helpt jou om zelf afgewogen besluiten te nemen. Inzicht in verschillende situaties geeft daarnaast ook een beter beeld van de risico’s van een sector als geheel (bijv. restaurants of winkels). De afwegingen van deze risico’s en het besluit over eventuele lokale of nationale maatregelen om COVID-19 tegen te gaan is aan de daarvoor aangestelde overheidsorganisaties.